Добитници од натпреварот „Разоткриј ги чудовиштата на твојот заб“

 1. Татјана Камческа
   
 2. Елена Димовска
   
 3. Билјана Цветковска
   
 4. Марија Василеска
   
 5. Драгана Гајдова
   
 6. Александра Крстевска Стефановски
   
 7. Јана Васева
   
 8. Горица Мицева
   
 9. Емилија Андонова
   
 10. Оливера Симовска Нака